سجاد خدامرادی مدیرعامل این شرکت که از واحدهای تحت حمایت پارک علم و فناوری جهاددانشگاهی کرمانشاه است، در حاشیه این مراسم در گفت و گو با خبرنگار سرویس «اجتماعی» ایسنا منطقه کرمانشاه با اشاره به راه اندازی این شرکت با صرف اعتبار 800 میلیون تومان گفت: سال 1392موفق به دریافت گواهی ثبت اختراع آتل های پلیمر فومی اورژانسی یکبار مصرف اندام شدیم و پس از آن راه اندازی شرکت تولید کننده این نوع آتل ها را در دستور کار قرار داریم.
وی افزود: در حال حاضر این شرکت در زمینی به مساحت یک هکتار در شهرک صنعتی بیستون احداث شده و هم اکنون ظرفیت تولید سالانه 250 هزار آتل را داریم.
خدامرادی خاطرنشان کرد: محصولات تولیدی این شرکت در سراسر کشور توزیع می شود.
این مخترع در خصوص ویژگی این نوع آتل های یکبار مصرف گفت: این آتل های دارای طارهی متناسب با اندام ها چه در سطح مفاصل و چه در سطح بدنه استخانها هستند. بطور مثال در مورد اندام تحتانی بدن آتل شکل متناسب با پنجه پا مچ پا و مفصل زانو را دارند و یا در اندام بالایی شکل آناتومیک آتل شبیه استخوان های انگشت و کف دست و مچ دست است که خود باعث تطابق کامل آتل با عضو و ایجاد حداکثر ثبات میشود.
خدامرادی افزود: همچنین این آتل های دارای وزن بسیار کمی بوده و به سرعت بسته میشوند و بصورت یکبار مصرف قابل استفاده اند که خود هم سرعت عمل را بالا برده و از طرفی هم بیمار از نظر ابتلا به بیماری هایی که در صورت استفاده از آتل های قبلی که بطور مشترک و یا غیربهداشتی تهیه میشود را ایمن میکند.
منبع: ایسنا